Advies & Consulting

Met 25 jaar ervaring in fashiondesign bezit Silk Fashion een onschatbare waarde aan kennis in modelleringen, stiktechnieken en natuurlijk, stoffen. Daarnaast zit Silk Fashion in een uitgebreid netwerk met professionals gelinkt aan fashion. Silk Fashion werkt continue aan het op peil houden van haar kennis, en bij te blijven op het gebied van nieuwe technieken, stoffen, fournituren, trends en businessmogelijkheden in fashion.

Silk Fashion kan haar kennis delen en kan adviseren op diverse vlakken, om maar een paar onderwerpen te noemen;


● Advies met betrekking tot ontwerp en design

● Advisering met betrekking tot styling en modetrends

● Advies met betrekking tot stoffen en materialen (de eigenschappen en functies van stoffen)

● Digitale patronen maken, volgorde voor ontwerp en productie

● Digitaliseren van patronen

● Het juist graderen van maten

● Kwaliteitscontrole

● Contra expertise
● Duurzaam produceren
● Advies met betrekking tot Sustainable stoffen en materialenZoals genoemd kan Silk Fashion ook adviseren op het gebied van business mogelijkheden. In het partnerschap van Silk Fashion is er jarenlange ervaring in fashion & (online)retail. Het starten van je fashion business kan vragen oproepen, waar moet ik rekening mee houden, of bijvoorbeeld welke consumentenprijzen zijn realistisch? Of helemaal terug naar het begin…. Hoe start ik mijn modemerk of fashion brand? Hoe realiseer ik mijn kledingstuk of kledingcollectie? Silk Fashion kan je opweg helpen en inzichtgeven in waar je rekening mee moet houden.


In een persoonlijk adviesgesprek kunnen wij dieper ingaan op de problemen waar jij tegenaan loopt, bijna niets is ons vreemd in fashion. Wij kunnen adviseren van kledingidee tot verkoop mogelijkheden en alles wat er tussenin zit en verbonden is aan je eigen kledingstuk of kledingcollectie.

In een persoonlijk adviesgesprek worden de onderwerpen besproken waar specifiek behoefte aan is. Vooraf goed geïnformeerd zijn scheelt achteraf onvoorzien kosten, daar zijn wij zeker van!
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van een persoonlijk adviesgesprek. We helpen je graag verder.

DOSSIERCREATING
Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

 


O 06 1093 1477 O 06 5049 8186 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry