O 06 1093 1477 O 06 5049 8186 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry

Silk Fashion - Design Studio heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie idee uit te werken tot en met productie. Wij helpen in alle fase, of alleen daar waar jij hulp nodig hebt. Ons 4 stappenplan vereenvoudigd de weg naar een eigen kledinglijn of kledingcollectie voor webshop, retail, horeca en sportverenigingen.

Kleding productie

Als laatste in het traject naar het realiseren van een kledingstuk of kledingcollectie is de productie en het verpakken. Dit is stap 4 in het Silk Fashion 4 stappenplan. Silk Fashion heeft een eigen (productie) atelier in Nederland en begeleidt kledingproducties in Europa waarbij de kwaliteitscontrole in eigen beheer is.


Kledingproductie in Nederland

Silk Fashion produceert in haar eigen professionele atelier in Geldermalsen (Midden-Nederland) kleding met een maximale capaciteit 20.000 stuks per jaar. In ons atelier hebben wij een uitgebreidt machine aanbod voor een grote diversiteit te kunnen aanbieden in verschillende soorten kledingstukken. Het atelier biedt veel mogelijkheden voor jonge ontwerpers en merken die snel hun collecties op de markt willen testen. Daarnaast is ons atelier zeer geschikt voor fashion-labels welke kleine aantallen willen laten produceren van een zeer hoog niveau.


Kledingproductie in Europa, outsourcing kledingproducties

Wij begeleiden kledingproducties als confectie productie bedrijf en voeren daarvoor het productiemanagement uit. Wij werken alleen met kledingproducenten in de Europese Unie, welke vallen onder Europeesrecht. Door de historie van onze medewerkers hebben wij een groot netwerk aan kledingproducenten in Oost-Europa met een zeer breed aanbod in specialisme. Iedere producent heeft zijn eigen product specifieke kennis en bezit daarvoor de nodige machines. Wij kennen deze producenten en werken direct met hen zonder tussenkomst van locale agenten. Dit heeft een groot prijsvoordeel. Daarnaast spreken wij diverse Oost-Europese talen wat een duidelijke en makkelijke communicatie geeft.


Snelle leveringen en doorlooptijden kledingproducties
Van ontwerp tot winkel en webshop bevoorrading, snelheid is geboden deze dagen. Productie in Europa maakt snelle levering mogelijk zonder lastige en kostbare inklaringen bij de Douane. Doordat Silk Fashion zelf de producties begeleidt en het productie management uitvoert op de productielocatie, wordt gecontroleerd of gemaakte afspraken worden nagekomen en wordt voldaan aan de kwaliteitseisen. En natuurlijk dat het ook daar wordt gemaakt waar afgesproken, dit is heel belangrijk bij gecertificeerde producties. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw fashion items laten produceren bij Silk Fashion. Met welk keurmerk of certificering u ook wilt laten produceren, wij hebben de geschikte locatie!


Sustainable Passport voor kledingproducties

Silk Fashion heeft zijn eigen Sustainable Passport. Dit speciaal ontwikkelde Passport is ontwikkeld omdat er meer vraag naar kledingartikelen is waarvan men precies wil weten wat er aan materialen is gebruikt in het artikel en waar het artikel gemaakt is. In dit Sustainable Passport worden daarom alle gebruikte materialen vastgelegd met hun onderdelen, certificeringen en restwaarde, voor een transparante Supply chain en de product levenscyclus.

Prijzen voor kleding productie
Silk Fashion hanteert voor productie in eigen atelier een standaard uurtarief. Kijk voor onze actuele prijzen op onze prijzenspecificatie pagina. Natuurlijk krijgt u vooraf altijd een gespecificeerde offerte.


Contact

Vragen over het produceren van kleding of gelijk een kennismakingsafspraak plannen, neem contact met ons op. Of bel direct op telefoonnummer 0610931477


Sustainable
Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

STAP 2

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering patroontekenen kledingontwerp

Geen kledingstuk of fashionitem is ons onbekend
Dames, Heren, Kinder, T-shirt, Blouse, Overhemd, Pullover, Sweater, Jas, Colbert, Kostuum,
Pantalon, Chino, Short, Jeans, Joggingbroek, Sportbroeken, Zwemkleding, Wetsuits