O 06 1093 1477 O 06 5049 8186 O info@silkfashion.nl O

 O plan uw bezoek, maak een afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

 O De Chamotte 20F - 4191GT - Geldermalsen O

SevanyFashionIndustry

Silk Fashion - Design Studio heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie idee uit te werken tot en met productie. Wij helpen in alle fase, of alleen daar waar jij hulp nodig hebt. Ons 4 stappenplan vereenvoudigd de weg naar een eigen kledinglijn of kledingcollectie voor webshop, retail, horeca en sportverenigingen.

Kledingbemonstering

Het bemonster van kleding gebeurt in de fase voor productie. In het 4 stappenplan van Silk Fashion is dit stap 3. De twee fase na het ontwerp (stap 1) en het maken van het patroon (stap 2).


Het kleding monster, sample
Een kledingmonster, fashion sample of proefartikel kan om veel redenen noodzakelijk zijn. Uiteindelijk bepalen zij of een artikel wordt zoals het bedoeld is. Een sample maakt dit direct duidelijk. Daarnaast kan een sample gebruikt worden om een collectie te presenteren. Ook verkoop op voor-order is hierdoor mogelijk waardoor er na productie een gegarandeerde afzet is. Een sample gaat dus vooraf aan een productie.


In ons eigen atelier kunnen wij;


- Kleding bemonsteren

- Kleine kleding series produceren
- Half fabricaten produceren
- Verlenen van afterservice
- Product specifiek customizen
- Contraonderzoek uitvoeren inzake garantie / verzekering


Advies voor kledingbemonstering
Silk Fashion werkt laagdrempelig, de professional maar ook de onervaren starter met een eigen idee, kan bij ons terecht. Zo kunnen wij adviseren in het gebruik van stoffen en fournituren. In onze studio hebben wij vele stoffen- en fourniturenmonsters, van grote en kleinere leveranciers. Door onze grote kennis van stoffen is het adviseren welke stof het beste past in uw design of idee, voor ons geen probleem. Als wij een monster produceren vanuit uw handgetekend- of digitaalpatroon zullen wij deze altijd eerst beoordelen op fouten en of er verder geen problemen in voor zullen doen.


De dossiervorming tijdens kledingbemonstering

Sampling is belangrijk voor de dossier vorming. Specificaties en details kunnen een voorbeeld zijn voordat er een productie wordt opgestart. Silk Fashion voorziet in de dossiervorming die kunnen dienen als begeleidende productiedocumenten. Daarnaast is het mogelijk om uw sample te produceren met het Silk Fashion Sustainable Passport. In dit Passport leggen we alle onderdelen uit het artikel vast en benoemen al deze onderdelen in samenstelling, producenten, certificering en restwaarde.    


De volgende stappen

Wanneer er is bemonsterd of een sample is gemaakt kan het natuurlijk zijn dat de patronen alsnog worden aangepast aan de nieuwe inzichten die het sample duidelijk maakt. Als er definitieve patronen zijn en alle dossiers zijn gevormd de kledingproductie worden opgestart. De kledingproductie is stap 4 in het 4 stappenplan van Silk Fashion.  


Prijzen voor kledingbemonstering
Silk Fashion hanteert een standaard uurtarief voor het maken van samples. Kijk voor onze actuele prijzen op onze prijzenspecificatie pagina.


Contact

Vragen over uw kledingbemonstering of gelijk een kennismakingsafspraak plannen, neem contact met ons op. Of bel direct op telefoonnummer 0610931477


Sustainable
Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

STAP 2

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering patroontekenen kledingontwerp

Geen kledingstuk of fashionitem is ons onbekend
Dames, Heren, Kinder, T-shirt, Blouse, Overhemd, Pullover, Sweater, Jas, Colbert, Kostuum,
Pantalon, Chino, Short, Jeans, Joggingbroek, Sportbroeken, Zwemkleding, Wetsuits