O 06 109 314 77 O info@silkfashion.nl O

 O plan een online afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2023

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

SevanyFashionIndustry

Silk Fashion - Design Studio heeft een volledig service systeem om uw kledingstuk of kledingcollectie idee uit te werken tot en met productie. Wij helpen in alle fase, of alleen daar waar jij hulp nodig hebt. Ons 4 stappenplan vereenvoudigd de weg naar een eigen kledinglijn of kledingcollectie.

Het Kleding ontwerp

De ontwerp Fase is stap 1 in het Silk Fashion stappenplan. In deze Fase zullen we je kledingidee doorspreken en uitwerken. Heb je zelf al een uitgewerkt plan met ontwerp en een gemaakte keuze in stoffen en fournituren dan kunnen we snel door naar het maken van een patroon of patronen in stap 2.


Het Ontwerp

Ben je nog niet zover in het uitwerken van je ontwerp of design en staat er nog niets op papier, dan beginnen we met het schetsen van hoe jij je idee beschrijft. Het kan ook zijn dat je wel een kledingstuk of kledingcollectie wilt laten maken maar helemaal geen idee heeft hoe deze eruit moet komen te zien, geen nood, Silk Fashion kan voor je alle ontwerpen maken en uitwerken. Wij doen dit al voor modemerken, webshops, retail, horeca en sportscholen. We bespreken waar het artikel of de collectie aan moet voldoen, nemen hier gelijk eventuele bijzondere wettelijke vereiste in mee, en gaan voor je aan de slag. Ons Sustainable Passport maakt het mogelijk om vanaf ontwerp het artikel of de artikelen Sustainable te ontwikkelen.


De eerste ontwerpen voor je kledingstuk of kledingcollectie
zal bestaan uit handgetekende schetsen of digitale tekeningen eventueel aangevuld met een moodboard. Hier ontstaat de identiteit van het kledingstuk, fashionitem, collectie of bedrijfsidentiteit. Voldoen deze getekende kledingstukken aan je verwachtingen dan kunnen de kledingpatronen worden gemaakt, naar jouw design, dit gebeurd in stap 2. In deze eerste fase is het belangrijk dat de keuze in stoffen en fournituren grotendeels worden genomen. In onze studio hebben wij vele stoffen- en fourniturenmonsters, van grote en kleinere leveranciers, aanwezig om te bekijken en voelen. Door de ruime kennis die Silk Fashion heeft van stoffen is het adviseren welke stof het beste past in jouw fashiondesign of kledingstuk idee, geen probleem. Het is ook mogelijk om je specifieke wensen specifieke voor fournituren en trims door Silk Fashion te laten sourcen. Natuurlijk mag ook alles worden aangeleverd.  


Silk fashion heeft geen kleding of stoffen op voorraad en ontwikkelt en produceert alleen kleding naar wensen van onze klanten.


Het Productiedossier

Tijdens het hele proces van het kledingontwerpen en kleding designen is het belangrijk om aan dossiervorming te doen om uiteindelijk een succes volle kledingproductie te realiseren. Natuurlijk neemt Silk Fashion dit uit handen.


De volgende stappen

Wanneer er een ontwerp is of een uitgewerkte collectie kan er door naar de volgende stap. Volgens het Silk Fashion stappenplan Het maken van de patronen, stap 2. Na het maken van de patronen kunnen in stap 3 kledingsamples of kledingmonsters worden gemaakt. Veelal zijn dit digitale samples met alle fysieke eigenschappen erin verwerkt. Waarna in stap 4 de uiteindelijke productie plaats kan vinden.   


Prijzen
Silk Fashion hanteert standaard prijzen voor het maken van een ontwerp. Kijk voor onze actuele prijzen op onze pagina met prijzenspecificaties.


Contact

Neem met ons contact op voor een kennismaking, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-10931477Sustainable

Geen kledingstuk of fashionitem is ons onbekend
Dames, Heren, Kinder, T-shirt, Blouse, Overhemd, Pullover, Sweater, Jas, Colbert, Kostuum,
Pantalon, Chino, Short, Jeans, Joggingbroek, Sportbroeken, Zwemkleding, Wetsuits

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

STAP 2

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering patroontekenen kledingontwerp
Home Digitaal ontwikkelen kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Advies & Consulting Outsourcing &  Management Contact Sustainable

NL

EN

 O KLEDING ONTWIKKELEN O KLEDINGPRODUCTIE O CONSULTING O