O 06 109 314 77 O info@silkfashion.nl O

 O plan een online afspraak O

O Silk Fashion is part of Sevany Fashion Industry B.V. O

©2024

SevanyFashionIndustry

 Contact |Privacy Beleid |Vacature

Silk Fashion - Design Studio heeft alles in huis om een volledige kledingcollectie te verzorgen van design tot en met de productie ervan.

Kleding ontwerp

Iedere kledingcollectie start met een visie of vanuit een idee. Hierbij is het belangrijk deze visie of het idee goed uitgewerkt wordt om op efficiënte wijze een mooie en volledige collectie te realiseren.


Het Ontwerp

Een ontwerp moet uitgewerkt worden om in iedere volgende stap naar de realisatie van de collectie een juiste keuze te kunnen maken. Iets waar Silk Fashion bij kan helpen. Zelfs gevestigde fashion brands zijn wel eens hun inspiratie kwijt en kunnen hulp gebruiken. Dan is het goed om terug te kunnen vallen op een partner.


Silk Fashion verwacht niet dat je komt met Tech-packs volledig uitgewerkt met specificaties, kledingpatronen kunnen direct vanuit de designs gemaakt worden als onderdeel van de ontwikkeling. Binnen de ontwikkeling kan er ook gezocht worden naar geschikte stoffen en fournituren, ofwel de trims.


Silk fashion heeft geen kleding of stoffen op voorraad en ontwikkelt en produceert alleen kleding naar wensen van hun klanten.


Prijzen
Silk Fashion heeft geen standaard prijzen voor het maken van een ontwerp of het verder uitwerken hiervan. Ieder ontwerp heeft zijn eigen vereisten met bijbehorende kosten. Silk Fashion kijkt daarom liever naar wat er specifiek gevraagd wordt en wat de wensen zijn van de opdrachtgever om op basis hiervan een specifiek project gebonden prijsvoorstel te maken.Contact

Neem met ons contact op voor een kennismaking, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-10931477

Sustainable

Geen kledingstuk of fashionitem is ons onbekend
Dames, Heren, Kinder, T-shirt, Blouse, Overhemd, Pullover, Sweater, Jas, Colbert, Kostuum,
Pantalon, Chino, Short, Jeans, Joggingbroek, Sportbroeken, Zwemkleding, Wetsuits

KLEDING
PRODUCTIE

kledingproductie

KLEDING
ONTWERP

STAP 1

PATROON
TEKENEN

STAP 2

KLEDING
BEMONSTERING

STAP 3 STAP 4 kledingbemonstering patroontekenen kledingontwerp
Home kledingontwerp patroontekenen kledingbemonstering kledingproductie Contact

NL

EN

Home

 O KLEDING ONTWIKKELEN O KLEDINGPRODUCTIE O CONSULTING O